PAUL WESTON: EU President Ursula von dof Lyin’ Resurrects Fascism in Europe

I denna film beskriver Paul Weston vilka kriminella maffiafasoner som Ursula von dof Lyin’ pysslar med. Det är nu helt klart att det inte finns någon som helst skillnad melllan alla olika drogkarteller: Pfizer, Medellín, Los Zetas, Astrazeneca, Cali, BioNTech, Guadalajara, Johnson & Johnson, Sinaloa och så vidare. Filmen är 8 1/2 minuter lång.

Något Paul Weston inte omnämner i denna video är det sensationella uttalandet här om dagen från denna drogkartellernas torped i Bryssel att det är dags att skrota Nürnbergkoden som inrättades efter Andra världskriget för att kodifiera de brott mot mänskligheten som Joseph Mengele och hans gelikar begick. Ursula von der Leyen anser alltså att Joseph Mengele inte gjorde något felaktigt.

Ursula von der Leyen medgiver öppet att hon är national-socialist eller något annat lika vidrigt slag av socialist.

44 thoughts on “PAUL WESTON: EU President Ursula von dof Lyin’ Resurrects Fascism in Europe

 1. Under Patrik:

  Edvard Teller vid 5 december, 2021 kl. 06:11
  Din kommentar inväntar granskning.
  Var fanns kärnkraften?

  Det jag undrar är varför hon är chef, för att hon var mest kompetent inom elproduktion, eller för att hon var den bästa ideologiproducenten? Det är nämligen min spaning att stora företag snabbt kommit att domineras av dessa, det anknyter till flera diskussioner som förs, inte minst gott och ont, allt delas in i gott och ont, vilket gör att eftertänksam diskussion inte kan pågå utan att ideologiproducenten, som fokuserar just på denna aspekt, vad är gott och ont i maktens ögon, hela tiden har ett försteg och övertag. Gå emot denne, och sälla dig till de onda, loosers, nästa att få sparken.

  Eller ta diskussionen häromdagen om journalister och politiker, återigen ideologinära professioner, eller ta Anne Ramberg, eller Dan Eliasson, eller Anders Lindberg, det ter sig för mig märkligt att denna trend inte identifierats då detta fenomen har en lång historia med väletablerade begrepp, i Sovjet kallades de politicheskiy rukovoditel, men fenomenet uppstod direkt efter franska revolutionen, https://en.m.wikipedia.org/wiki/Political_commissar:

  The function first appeared as commissaire politique (political commissioner) or représentant en mission (representative on mission) in the French Revolutionary Army during the French Revolution (1789–99).

  Så det vi ser nu är hur politiska kommissarier sprider sig och tar över företagen också, efter politik, media, universitet och administration. Detta fenomen är ju välstuderat och med välkänt resultat, jag kan rapportera från storföretaget att även om man ligger lågt och inte konfronterar dem så har de sått sina ideologiska frön hos alla i företaget, så man kan tydligt märka kommissariens närvaro även när de inte är i rummet, rationell diskussion är inte längre möjlig om allt fler ämnen.

  Min konklusion är att vi måste se sanningen i vitögat och inte förrän detta att dela upp oss i goda och onda för politiska syften stoppas kan vi vinna. Debatten om energi är ju självklart sådan, det är ju ren idioti med vindkraftverk till exempel, även för miljön.

  Liked by 3 people

  • Mark McDonald ägnar ett kapitel i sin bok åt hur maskuliniteten har gått förlorad, dels genom att testosteronhalten stadigt sjunker på grund av besprutningsgifter, plastbehållare och usel diet, dels genom den ideologiens verkan du beskriver ovan. På arbetsplatsen dessutom dels genom att kvinnor alls är närvarande, dels genom att deras närvaro i sig är demaskuliniserande, framför allt i kombination med ideologiverkan enligt ovan, man får inte bete sig som en man mot vare sig män eller kvinnor längre. För rationell diskussion är en mycket manlig specialitet. Den typ av kvinnor som intresserar sig för deltagandet i det är precis den typ av kvinnor som alltid har deltagit i näringslivet INNAN alla kvoteringar och indoktrineringen skapades.

   På den firma jag nyligen blev avskedad från kallade mina kolleger rationell diskussion “att skrika” eller “att skälla”. Och det skall en svensk få höra av en österrikare! För de skriker verkligen, eller rättare sagt, för tio och tjugo år sedan skrek de.

   Liked by 5 people

   • Om man är saklig och rationell anses det aggressivt… Den formsprutade medspolingen av teflon reser ej frågor, utan viker instinktivt och utan knyst eller ringaste kval riktning – magnetiserad av maktkonstellationen.

    Liked by 4 people

    • Det är så tydligt så här med över trettio års yrkeserfarenhet. Kollegerna i samma ålder tiger och lider. De yngre tycker att det är fullkomligt normalt. De är ärligt överraskade när jag hela tiden får rätt i mina politiskt inkorrekta förutsägelser. De har ingen som helst anknytning till sanning och realitet. Och det är uppenbarligen den sena industrialismens ymniga produktion som underlättar, möjliggör och förorsakar denna förvirring.

     Liked by 3 people

     • Jag är osäker beträffande vad som möjligen är unikt för vår epok och vad som skulle kunna vara den eviga generationsfrågan, med successionen och allt det andra.

      Nog har det infantiliserats. Bildningsgraden låg trots utbildningsgraden. Skillnaden, visavi den eviga / normala generationsväxlingen, sedan WW2 är väl den att historielösheten och oikofobin – jämte avkristnandet – smugit sig in, metodiskt. Liknande subversion skedde i Ryssland åtminstone sen 1900-talets början, om inte tidigare. Då som nu med utländska finansmaffia som drivande.

      Liked by 4 people

   • Ja utan att gå in i detaljer som kan få också mig sparkad så blev jag nyligen mycket besviken på kollegor jag ändå håller högt, då de i allt annat är rationella och kvantitativa (och dessutom hyggliga prickar) men nu fås att applicera sin rationalitet på att implementera detta politiskt påtvingade trams om klimatet och därmed antar jag, för att inte känna sig som manipulerade idioter, måste köpa de grundläggande lögnerna (havet stiger hjälp!) utan introspektion, vilket är lätt då det inte är deras fält.

    Liked by 1 person

    • Jag försöker därför armbåga mig tillbaks till en mera kvantitativ karriär så slipper konfronteras med den växande dumheten direkt, bort från möten och tillbaks till matematik och att koda, en version av A och Göran. Inte så lätt efter många år i möten men det skall fan gå.

     Liked by 2 people

     • Jag njuter av att arbeta i brutal miljö. Och arbetet är ofta som en kamp eller ett krigande, det är fantastiskt.🙂
      Jag brukar säga att kontorsarbete är ett straff.
      Men det lustiga är att när man är mycket ärlig så tror folk INTE på en, utan drar lätt slutsatser om avund och sådant. Jag tror inte att jag är avundsjuk på något alls, alla kategorier, och om jag ville drälla på kontor så kunde jag göra det genast utan minsta problem. 🙂

      Grejen är att samhället är uppfyllt med hittepåjobb över alla breddar, därför kan de applicera hittepå, då de jobbar stenhårt med nära ingenting. Uppenbarligen så växlas “produktionseffektiviteten” in i detta. Det tar sig detta uttryck. Många viktigpettrar blir det.🤮

      Liked by 3 people

     • Den administrativa terrorn och mötenas emissioner når dig väl iallafall, C? Möten kan vara ofantliga tids- och energitjuvar, men ett visst mått behövs nog ändå.

      Jag tyckte ganska snabbt att det var en fördel att hålla möten via internet, även internt på arbetsplatsen, istället för att trängas i möteslokal (vars stolar etc aldrig passat mig och mina långa ben). Hellre då kunna variera hållning vid det höj- och sänkbara skrivbordet (“aktivt sittande”, hehe). Mötena fick en bättre struktur och det blev mindre tjatter. Man kan invända med att teknologin måste funka, men det måste den göra även vid de fysiska mötena, eftersom dator och projektor ofta behövs iallafall. Nu har Plandemins restriktioner förändrats, så att vi har återgått till fysiska möten. Och medan munskyddskravet nyligen upphävdes för både personal och klient, så har det nu återinförts, fast det numera endast är krav för personal i det klientnära arbetet, medan klienterna har det frivilligt. Makes sense? Not much. OK allesamman: På med andra munblöjan, ställ er på ett ben, hoppa på stället, snurra runt och klappa er på huvudet.

      Like

 2. Resonemanget om att tillskapa återvandring genom hutlösa bidrag är så grundmurat sinnessjukt att man verkligen måste fråga sig om inte Det goda samhället har blivit ett utskott på Dagens Arena.

  Det grundläggande fel, som jag får intrycket att Kyösti Tarvainen gör, är att jämföra till exempel muselmansk moral eller samhällsbesinning med den fallerade socialdemokratiska moral eller samhällsbesinning som en gång direkt och alternativlöst förorsakade den vidriga och samhällsupplösande invandringen. Visst, de är olika och deras konfrontation kommer att leda till en allt mer hårdnande strid, som den socialdemokratiska sidan kommer att förlora. Så långt stämmer det. Men hur kan man efter denna analys ännu drömma socialdemokratiska drömmar!? I stället är det till den förmoderna, till den gammaldags, moralen och samhällsbesinningen vi måste återvända, så att vi kan återställa inte bara invandringen som sådan, utan också det felsteg som förorsakade denna invandring och kommer att göra det igen om den inte återställs.

  Liked by 3 people

  • Ja, jag har inte tänkt över detta i konkreta detaljer men det verkar som om man tror att man på detta sätt skall slippa ta i med hårdhandskarna och stanna kvar på sin inbillade moraliska höga häst. Vad skall man göra när “återvandrarna” bara tar pengarna och byter pass? Alla inblandade skall börja agera helt annorlunda mot vad de lärt sig är rätt och riktigt de senaste 30 åren. Sedan så klart så skall C betala än mer, till A och B, C har som vanligt ingen rätt.

   Det kanske ändå är av värde att ordet återvandring normaliseras, kanske logiken i att man erkänner att vissa kan behandlas annorlunda pga sitt ursprung och kultur leder till att ja, om man på denna grund kan dra slutsatsen att man skall betala till dem och ingen annan, så kan det kanske leda till att man kommer fram till att, ja då kan man ju LÅTA BLI att betala bidrag till dem på samma grund.

   Jag vet att utlandssvensk förespråkade bidrag, hans argument var att Sverige inte kan hantera det våld som krävs vid indragna bidrag och tvingande återvandring. Jag tror dock att det finns många svenskar som lätt kan hantera detta våld, de hörs och syns bara aldrig. Jag känner en själv som ledsagar utvisade, en våldsam man om det behövs.

   Liked by 2 people

   • Under Tarvainen:

    Råttfångaren i Hameln vid 5 december, 2021 kl. 08:36
    Din kommentar inväntar granskning.
    Om man baserat på folks ursprung kan besluta om att ge dem mer pengar än andra, varför ksn man inte då besluta om att ge dem mindre? Varför inte skära i bidragen i flera steg mot noll istället? Dessutom, i de grupper vi talar om begår en stor andel av männen brott, så om alla dessa utvisas, och om personer är minderåriga så utvisas hela familjen så tror jag en miljon uppnåtts inom ett par år.

    Båda tillvägagångsättet (återvändandebidrag och indragna bidrag) bygger dock på att alla funktionärer som jobbar med detta, från polis till socialarbetare, skall börja agera helt annorlunda, att betala ut går nog bra, men att ha som mål att folk skall ut ur Sverige, ja det blir nog värre.

    Yttermera så antager man att bidragsmottagarna vid återvändandebidrag börjar agera helt annorlunda och bara göra vad som förväntas, istället är det rimligt att anta ett resultat mer som SFI, eller skolan, eller mera troligt, som vid assistansersättning: sluga upplägg för att mjölka systemet uppstår.

    Indragna bidrag och hårdhandskar har inte av detta problem, utan är mera oberoende av invandrarnas agerande. Sen är det ju också det moraliskt riktiga, har inte C betalat nog till A och B?

    Liked by 1 person

 3. Läs Patriks idag, så förstår ni vad “cementen” handlar om. Jag ser mugglare reagaera EXAKT på pricken som avsett. “Jamen det här är ju inte klokt, här ska det juridiska diktera att man inte ska få tillverka CEMENT, vafan är det här!!” Precis som en robot. Pravda exekverar partiets önskemål, SÅ HÄR. På DET HÄR viset.

  Like

 4. IBLAND
  när jag äter lunch tittar jag på en kille, som
  uppenbarligen är neurosedynskadad.

  Kan man lära sig att äta och fungera om man
  skadas? Han är fantastisk!
  Men skulle olyckan vara framme, så inte ska det
  vara på grund av något osäkrat läkemedel.
  För några veckors illamående….

  EU då? De kvinnliga ledarna – kanske inga valkyrior.

  Men, tack Gode Gud/Världsanden för Fuellmich.
  Så realistisk. Så positiv.

  Och med sina kvinnliga valkyrior!

  Liked by 3 people

 5. Vedspisar med vattenmantel. 28 kopparrör, trodde aldrig jag skulle hålla på o mecka med det igen.
  Gjorde det när jag slösade ett år på att installera värmepumpar, nej fick bara dom jävligaste installationerna, ett pannrum byggt i en standardgarderob, typ.
  Nu så montera pump expansionskärl och säkerhetsställ under en diskbänk, tidsödande är bara förnamnet.
  Men jävlar vad bra det blir, dom synliga rören som ska dockas med varmvattenberedaren dom ska poleras och få handgjorda ekklammer som kommer lackas.
  Men nu en ölpaus, att ligga på rygg i ett litet trångt skåp och dra rör, funkar bättre när man är trettio.
  57 år stel, så gör det bara ont.
  Kan erkänna att löda kopparrören är det mest stimulerande momentet, en bra lödning är förbaskat snygg att titta på.
  Jag ska bygga en stol i koppar framöver, bara jag klurar ut, hur man motverkar att koppar blir så mjukt av värme.
  Det är nästan så att kokt spaghetti har bättre styrka, nåja nästan då.
  En tanke är att tennlöda ihop stolen, men bilden av den är klar i skallen, Rennie Mackintosh och Hector Guimard, är inspiratörerna.
  Skön ölpaus, snart är den över och sista röret under diskbänken ska monteras.

  Liked by 1 person

 6. Educareem är ju helt rabiat, återigen på DGS en koppling till muslimer, återigen till krig och utrotningen, återigen referens till mig trots att jag inte ens kom med på DGS, samt som motförslag: att förbjuda pojkfoster att födas. Skrapa på ytan hos hycklarna så kommer deras favoritförintelse fram.

  Folks innersta kommer de inte förbi, vissa hatar väst och vita män, andra judar, andra hatar kristendomen och är patologiska landsförrädare.

  Liked by 1 person

  • BEGREPPET ”JÄMLIKHET” VAD ÄR DET EGENTLIGEN?

   Jämlikhet, vad är det?

   Är det någonting som människor kan se, uppleva eller erfara, eller ta på, som en verklighet någonstans?

   Vilka människor vill vara jämlika andra människor? Är inte alla människor unika och därmed ojämlika med varandra? Är inte ojämlikhet det mest påtagliga och det mest verkliga i alla människors liv, samt att de flesta människor också inget hellre önskar än att praktisera sin egen persons unikhet, och därmed ojämlikhet i förhållande till andra? Alla människor är ojämlika med varandra och önskar sig att så vara, som ett ideal?

   Var är då ojämlikhet möjlig att påtala och förklara för att vara ett verkligt ideal, för de flesta människor, överallt och i alla sammanhang?

   Begreppet o-jämlikhet låter sig inte lika enkelt hyllas eller erkännas samt accepteras, som begreppet jämlikhet, vilket kan anses som lite problematiskt, då det är just o-jämlikhet som de flesta människor eftersträvar när och om de vill uttrycka och praktisera sin unikhet, vilket de absolut flesta människor vill och önskar förmå kunna, så gott de kan?

   Om alla människor blir lika, och då lika jämlika, hur kan då några verkliga relationer uppstå?

   Skall då alla människor i en praktik endast umgås med – sig själva – , alltså med en – like – , som också då måste anses vara – jämlik – , för att kunna praktisera det hyllade kulturellt godkända ideala ideal, som vill benämnas för jämlikhet?

   O-jämlikhet är vad som är en verklighet överallt och bland alla människor. Bland gamla som unga. Bland små som stora. Bland kloka som dumma. Bland korta som långa. Bland vackra som fula. Osv.,

   Detta, alltså o-jämlikhet, är vad som är en verklig verklighet för alla människor, samtidigt som det predikas om jämlikhet.

   Men inga människor är någonstans på något sätt jämlika med andra människor då ju varje människa är en unik människa och de kan heller inte vara någonting annat.

   ….

   Är då ismen, ideologin eller läran om JÄMLIKHET i själva verket en felaktig ideologi eller en oriktig, lära?

   Kan begreppet jämlikhet över huvud taget kritiseras?

   Är den människa som kritiserar föreställningar och ideal om JÄMLIKHET då per automatik en ond människa?

   Är i själva verket läran om jämlikhet en total inbillning och en fullkomlig chimär, alltså en total inbillningssjuk drömfantasi?

   En fantasi som då i själva verket, och i en verklig verklighet för alla människor egentligen är och kan betecknas vara och identifieras som en OSANNING.

   Like

 7. Pingback: The MAGAs and the Man – Some View on the World

Your comment -- Din kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.