Ungern och EU:s självmordspakt

Som en osalig ande söker vi nya offer att klappa ned överallt i hela bloggosfären. Den här gången är vårt offer Karl-Olov Arnstberg och ett inlägg från hans Invandring och mörkläggning. Den FRIA diskussionen är öppnad!

Invandring och mörkläggning


Rod Dreher heter en amerikansk journalist som skriver för The American Conservative, en tidskrift som också finns på nätet. Han har skrivit tre bestsellers, en av dem med den lockande titeln ”Live Not By Lies”. Rod Dreher bor tillfälligt i Budapest och i en färsk artikel konstaterar han att Viktor Orbán gjorde rätt, när han hösten 2015 stängde Ungerns gränser. Motiveringen var att Ungern är ett kristet land. De muslimer som vällde in i Europa på grund av kriget i Syrien var därför inte välkomna att bosätta sig där. Orbán gjorde också klart för EU att han inte lade sig i den politik som andra nationella ledare förde. Ville de ha muslimska bosättningar så var det deras sak. Men han kunde inte förstå varför de motarbetade honom och det ungerska folkets vilja att hålla sig till sitt eget historiska arv, sin kultur och religion.

För detta fick han hård…

View original post 1,286 more words

40 thoughts on “Ungern och EU:s självmordspakt

 1. Ett meddelande från Donald Trump:

  RINO former Attorney General Bill Barr failed to investigate election fraud, and really let down the American people. Even the scam that took place in Georgia of ballot stuffing on camera, he couldn’t see what was wrong with it. Just like he failed to understand the Horowitz report and let everyone down with respect to getting a timely investigation (where’s Durham?) on all of the corruption of the Obama-Biden Administration.

  It’s people in authority like Bill Barr that allow the crazed Radical Left to succeed. He and other RINOs in the Republican Party are being used in order to try to convince people that the election was legitimate when so many incredible facts have now come out to show conclusively that it wasn’t.

  He came in with a semi-bang and went out with a whimper. Earlier in his term Bill Barr went ballistic on CNN with Wolf Blitzer warning Democrats were changing election rules to flood the system with mail-in ballots that “as a matter of logic” are “very open to fraud.” They are, and Bill Barr did nothing about it.

  If there was no fraud, why are Arizona, Georgia, Wisconsin, Pennsylvania, and other States spending so much time and effort on exposing the fraud? We already know that:

  101,789 “obsolete” voters on the rolls in Georgia, including 18,486 dead people
  Ballot batches off by up to 17.5 percent in Maricopa County, Arizona
  “Massive” chain of custody problems with drop boxes in Georgia, missing hundreds of thousands of records for months after the election
  Thousands of ballots “wheeled in through the back door” in Fulton County days after the election
  “Double feeding” ballots in Fulton County, Georgia
  Nearly 200,000 illegal “indefinitely confined” votes in Wisconsin that violated Voter ID law
  “Cash for votes” scheme in Nevada
  Illegal alien votes
  Election law changes were not authorized by the State Legislatures, which is mandated by the U.S. Constitution

  And much more!

  If he felt this way, why did Barr say he was “greatly honored” and “proud to have played a role in the many successes and unprecedented achievements you have delivered for the American people” in the final letter he wrote to me? He said, “Few could have weathered these attacks, much less forge ahead with a positive program for the country.”

  Now it was revealed that Barr was being pushed to tell lies about the election by Mitch McConnell, another beauty, who was worried about damaging the Republicans chances in the Georgia runoff. What really damaged the Senate Republicans was allowing their races to be rigged and stolen, and worse, the American people to no longer believe their vote matters because spineless RINOs like Bill Barr and Mitch McConnell did nothing.

  Liked by 4 people

  • Ja det är ett mysterium för mig att folk som öppet erkänner att de inte följer sanningen, utan en ideologi, dvs vänstern, eller liberaler, att man inte bara som en självklarhet antar att de fuskar, ljuger, stjäl och mördar? Varför skulle de inte?

   Jisses är vår största fiende.

   Liked by 2 people

 2. Arne ville berätta detta för Bitte:

  Arne vid 28 juni, 2021 kl. 07:45
  Din kommentar inväntar granskning.
  Är detta verkligen förakt, eller är det ett medvetet val, dvs hat? Självklart är det så, de är ute efter att utrota oss, de är folkförrädare och innan vi accepterar det så kommer detta att fortsätta. Vänsteraktivister styr idag överallt, den tunna fernissan i politiken och media döljer de verkliga aktivisterna som är för extrema för att det korkade svenska folket skall rösta på dem, men de flyttar fram sina positioner hela tiden. Att vara svensk idag är att vara antingen sadist, som vänstern, eller masochist som låter dem hållas.

  Liked by 3 people

 3. Spyflygan utdelade dessa två sting till den löst svamlande Stalinfarfar:

  Det enda ordet “bostadsbrist” betyder är “någon annan skall ge mig ett eller två rum mer än jag har nu”. Vi har inte haft backstusittare sedan sjuttonhundratalet.

  och

  Tycker du att det är bra att Danderyd utöver kommunalt självstyre, eller är denna princip förkastlig och skall ersättas med renodlad totalitarism?

  Liked by 2 people

  • “Vi har inte haft backstusittare sedan sjuttonhundratalet.”

   De gjorde ju nästan comeback med ‘EU-migranterna’, butikstugusittarna.

   Like

 4. Två upprörda C-politiker slår ett slag för Ungern på Expressen debatt den 25/6. Ett exempel på en artikel som får exakt motsatt avsedd verkan.

  Like

 5. Under Gabriel Oxenstrierna:

  Detta är helt enkelt ett väldigt tydligt exempel på Darwins lagar och hur de skördar offer bland dem som inte har vett se dödsfaran och undvika den.

  Like

  • Snicksnack. Den progressiva politiken har evolverat i linje med Darwins evolutionslära: de sluga överlevarnas anpassning till bidragssystemet och offerkult(ur)en. I natt drömde jag om en råtta. Mycket profetiskt, ty nu sägs det vara någon emission från logorrégeringen.

   Like

 6. Under Patrik:

  Arne vid 28 juni, 2021 kl. 10:35
  Din kommentar inväntar granskning.
  När jag läser Patrik så får jag intrycket att han är en Theseus långt inne i labyrinten, men hans vänster-Ariadne har lurat honom och klippt av tråden som Patrik håller:

  Efter att Kreta gått vinnande ur ett krig med Aten blev atenarna tvingade att betala tribut till Kreta. Tributen bestod i sju jungfrur och sju unga män som skulle skickas till Kreta vart nionde år (enligt vissa källor varje år), för att ätas av Minotauros. När Theseus, som var kung Aigeus av Atens son, fick höra talas om detta anmälde han sig frivilligt till nästkommande resa. Väl där fick han hjälp av kung Minos dotter Ariadne som gav honom ett garnnystan som hjälpte honom att hitta ut ur den vidsträckta labyrinten. Theseus vann striden med Minotauros och återvände till Aten.

  Like

  • Men tyvärr hade Ariadne en gång till en kompis sagt något om hur sexuell parning fungerar i praktiken i den mänskliga arten, och därför måste Theseus cancellera Ariadne och helt bortse och taga avstånd ifrån allting hon sade och gjorde.

   Like

  • C
   ….kung Aigeus av Atens son. Heter det inte kung Aigeus av Aten son?
   Jämför Kungens av Danmark bröstdroppar med det felaktiga Kungen av Danmarks bröstdroppar.

   Like

    • Syftningsfel, ingen stilfråga. Våran är talspråk. Idag är det ju dock tillåtet att skriva lite hur som helst. Bevara språket och konfederationen borde gå hand i hand. Eller?

     Like

     • Nej, du känner inte till grammatiken för genitivsuffix i germanska språk. Den syntax du föreslår är direkt lånad från latin och främmande för germanska språk. Men det är bara den som fungerar bra med vårt skriftspråk så som det är konstruerat. I talspråket är det självklart för alla talare att säga -s fotbollsskor. Så i detta fall är det en skillnad mellan tal- och skriftspråk.

      I fallet “våran” är det inte en skillnad mellan tal- och skriftspråk, det är bara en dialektal/föråldrad/vid standardiseringen bortvald/folklig form. Precis som Astrid Lindgrens “barna” för “barnen” och många liknande former. Det hade precis lika väl kunnat heta “våran” och “vår” hade varit felaktigt. Det ser onekligen ut som en gammal ackusativform, så det kan ha med förlusten av fallen (kasus) att göra också.

      Skriftspråk och standardspråk är INTE detsamma. Det finns talat standardspråk och skriven dialekt, skrivet lågstatusspråk och vissa jävla tokdårar som använder föråldrade former i sitt skriftspråk.

      Like

  • Om jag undantagsvis kunde undfå nåden att tillåtas att gå i svaromål på kritiken (stort tack redan på förhand!):

   Orsaken att jag frågar är att fördelarna med vaccinet i artikeln kraftigt överdrivs och att nackdelarna kraftigt undervärderas och att detta i båda fallen förefaller att vara förorsakat av missförstånd och okunskap och en omotiverad tendens att låta sig påverkas av propaganda från politiker, världssamfund, kändisar och andra som även de helt saknar medicinsk kompetens.

   Liked by 1 person

 7. Under Gabriel Oxenstierna:

  Om vi bara för resonemangets skull tillfälligt antager att det är spikproteinerna på viruset som förorsakar de svåra sjukdomsförloppen, medan de milda, liksom den låga incidensen, förklaras av att viruset snabbt har viftats bort av den allmänna immunsystemet — gäller då påståendet att ett skydd mot virusinfektionen som sådan också är ett skydd mot de svåra förloppen, givet att det så kallade experimentella vaccinet, som i stället är en experimentell genterapi, faktisk ställer om alla kroppens celler till att massproducera just dessa spikproteiner?

  Även om detta inte, vilket inte heller något annat påstående eller antagande är i detta sammanhang, är “vetenskapligt belagt”, så är det kanske ändå rimligt att ta med det i en samlad riskbedömning av typen “summan av produkterna av alla möjliga skadeverkningar med deras respektive sannolikheter”?

  Liked by 1 person

 8. Svar till Alexander Svensson under Gabriel Oxenstierna:

  Möjligtvis kommer vi måsta isolera oss från de genetiskt förändrade om det visar sig stämma att de sprider sin genterapi vidare som smitta. Men bara tills de alla har dött ut…

  Like

 9. Sådana som Rikard är så patetiska för han är ju om bara ut i fingerspetsarna, plus att han styrs av sin bitterhet över att inte ha kunnat omsätta sin avsevärda intelligens till ekonomisk framgång. Han är helt enkelt bortskämd svensk, och vill klara sig bra utan att spela spelet. Så skatten skall ställa allt tillrätta, om bara vi styrs av kloka politiker som inte gav bort skattepengarna till invandrarna. Hur denna typ av politiker, som köper väljare, skall fås att försvinna, är bådea hans och DGS önskedröm och utopi.

  Liked by 2 people

  • Jag skulle gärna träffa honom, det är mycket svårt att bedöma en människa genom enbart text. 🙂

   Like

   • Jo men men det som stör mig är hans upprepade oärlighet om “marknaden”, han kan inte acceptera att utfallet inte blir jämnt, eller “rättvist”, eller att den fria marknaden över tid, genom
    exponentialfunktionen, genererar allt välstånd och statsstyrd planering tar död på det.

    Samt att det är skatten som är en nödvändig förutsättning för allt han hatar. Rikard hycklar helt enkelt. Han vill ha det så här.

    Så jag anser

    Liked by 2 people

 10. Vad beträffar Rod Dreher så anser jag att enormt mycket energi läggs på att komma fram till rena självklarheter, indlysende som de säger på danska, som att Ungern gjorde rätt. Wow, rätt att stoppa en invasion, att stoppa våldtäkter och att ens barn blir misshandlade.

  Så den egentliga diskussionen börjar ju aldrig.

  Liked by 2 people

 11. AMAZONERNA HOS KARL HEDIN

  Var på brädgår’n. Svårt att hitta bra virke (Brist?!).

  FAKTISKT ett större antal kvinnor som selekterade
  och lastade.

  Det är otroligt hur dedikerade människor är, när man
  får jobba kreativt med något som man kan relatera till.
  Det EGNA huset.

  Så, vad ÄR det för fel på politiken.

  För mycket krollsprint?

  Like

  • De lägger sig i saker de inte har med att göra! Jag åkte förbi Karbenning för ett par dagar sen, vackert är bara förnamnet.🙂

   Like

Your comment -- Din kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.