BILL WARNER: Censorship: A Personal Story

I find the biggest shift of thought in my 80 years of life is censorship. I want to share with you my personal experiences.

Let me clarify my methodology. All Islamic political and religious doctrine is found in 3 texts – Koran, traditions of Mohammed (Hadith) and life of Mohammed (the Sira). The only ideas that I speak about come from Allah and Mohammed. Political Islam is the part of Islamic doctrine that deals with the non-Muslim, the Kafir. Oddly enough, more Islamic doctrinal text is devoted to politics than religion.

Välkommen till dagens öppna och fria diskussion om politiska temata ur ett konfederalistiskt kristet konservativt perspektiv (KKK)!

33 thoughts on “BILL WARNER: Censorship: A Personal Story

 1. Under Leion, “väntar på granskning”:

  Att säga en sak och göra en annan vid 26 maj, 2021 kl. 07:36
  Din kommentar inväntar granskning.
  Jag läser grafen på annat sätt, ett mycket stort fel svenskar av skall vi kalla det Pippi Långstrump-generationen är att de verkar tro att vi alla spelar i samma lag, det är som insikten att det inom ett land kan finnas helt inkompatibla tänkesätt och ideologier. Sverige idag är mera som Libanon och jag tror att anledningen till att många ”dissidenter” inte ser det är för att de springer ur den dominerande förtryckande sidan: socialdemokratin. Så för dessa så finns fortfarande ett ”rätt sätt” att tänka, bara man kan få makthavarna att inse det. Det är som kristna eller judar i Libanon som vägrar inse att en totalitär ideologi tagit över, en fiendeideologi, och hoppas på försoning.
  Så detta klagande på Mp är missriktat, de vill ju ha det så här! Istället så finner vi ju de verkligt skyldiga till dagens situation längre ner i diagrammet, de som är missnöjda med hur sitt parti agerar men ändå röstar på dem, samt så klart de som styr dessa partier och fortsätter att låtsas att de inte vill ha det så här, det är ju här den stora inkongruensen finns: hos KD, M och L, som ju om de samarbetat med SD för länge sedan kunnat vända detta

  Liked by 4 people

 2. Här är Bill Warners försvar och upplysning:
  https://www.frontpagemag.com/fpm/2021/05/censorship-personal-story-bill-warner/

  Läs och bli rädda. Det fria ordet, debatten, är nu borta från de största
  mediaföretagen, Google, Youtube et al.
  På kort tid har totatalitarismen, som ett smygande gift, tagit sig in i nästan alla offentliga institutioner inklusive universiteten.Man får där inte ha en egen mening som går på tvärs längre.
  Tur att GAB finns. När skall WordPress strypa TWoR?
  Antikrist har börjat att härja på allvar. Men det kommer att hända saker och det förmodligen snart. Håll modet uppe.
  Förkortning ovan, KKK, är enligt min mening inte särskilt välvald. Jag förstår dock andemeningen.
  Det ursprungliga KKK rymmer inte intellekt, kunskap eller vetenskap utan omfattar till mycket stor del anhängare med skinnskallar, alltså med mer hår än hjärna.
  Detta är min mening som jag får ha här eftersom du Fredrik är anti-totalitär.

  Liked by 3 people

 3. Under Eddie Råbock:

  Antagen

  Jag lyckades inte finna vare sig meter eller rim eller andra poetiska strukturer. Var är dikten? Var är poesin?

  Men när jag läste URL:en utan ring över a kom jag att tänka på bättre, äkta poesi:

  Agare, bagare, kopparslagare,
  Snällt är det inte att slå en svagare.

  och som svar på Eddies inpass:

  Refuserad — De känner instinktivt när fällan slår igen på deras små huvuden. Jag hade en råtta under terrassen och använde en dålig fälla. När jag pratade med grannen senare visade det sig att de hade sett en haltande råtta på sin övervakningskamera. Nästa fälla var en traditionell ståltrådsbygelfälla, den krossade råttans skalle. Hon var på väg ut igen. Snabba djur. Jag experimenterar med ost och jordnötssmör. Vad lockar råttan bäst? —

  Jag vet mycket väl vad fri vers är! Socialistisk propaganda, psyop, fake, hån av äkta konst, hån av den borgerliga läsaren (för arbetareklassen, de egna, är ju knappt läskunniga), hån och förnedring.

  Fri vers är dekadens, kulturförstörelse, nedgång, satanism.

  Like

  • Jag hittade ett perfekt litet musskelett i en spann, den rackaren hade inte kunnat komma upp. Minnen från att vi hade marsvin, jävla jobbigt, garaget fullt med hö som drog till sig alla möss i grannskapet, åt upp alla mina skateboardskydd eller sket ner dem.

   Jag kan tipsa om Dinesh D’Souzas senaste podd om kristendom, en guldgruva. Covenant och campfire revival. Så fattigt det är att vara svensk.

   Like

 4. Under Bitte Assarmo:

  Refuserad — Har de börjat förstå sarkasm!? —

  Ja, Bitte, men en handfull kraftfulla reformer som denna kommer Sverige förstås att åter blomstra som aldrig tillförne. Way to go, girl!

  Vi höjer insatsen:

  Antagen — Visste jag inte att Svenne Berka skulle sätta den rakt i krysset! —

  Jättebra Bitte! Jag tycker du står urstark mot vansinnet! Om vi alla gör som du säger så kommer det att gå bra för Sverige igen! Helt rätt ansats!

  Det står alltmer klart för mig att det endast är Patrik Engellaus bidrag som är något värda, att det är hans relativt öppna och filosofiska attityd som har lockat oss alla till Det goda samhället och att mycket annat är undermålig utfyllnad och lull-lull. Men Robin och Einar är ju bra, förstås. Lockade, de också.

  Missade tyvärr att skriva “om bara” i stället för bara “om”. Korrekturen refuserades.

  Like

 5. Under Anders Leion:

  Refuserad — Det verkar som om den första pseudonymen var för genomskinlig? Det skulle ju förklara mysteriet vid Bitte också. —

  Ja, det stämde. Antagen utan ändring under ny pseudonym

  “Politikerna företräder inte längre folket.”

  Är inte det grundläggande felet att ännu i denna dag, när sanningen borde ha uppenbarat sig i all sin vidighet, att politikerna ALDRIG företrädde folket, i all synnerhet INTE de socialistiska agitatorerna?

  Det var ju historiens största lögn, att socialismen skulle vara bra för folket. Hela vår civilisation var uppbyggd uteslutande på att och för att undertrycka dessa vidriga impulser.

  Like

 6. Under Anders Leion /Lenchen Marx Livegen Husa och Hora/:

  Antagen

  Det kallas Proletariatets diktatur. Inte sant? Det står skrivet redan i Det kommunistiska manifestet att det skall gå på detta sätt. Arbetarearméer, oförhöljd terrorism. (Men det senare stod visst i Kritik des Gothaer Programms. Samma lika.)

  Like

 7. Under Anders Leion /Freddy Marx Working Class Hero And Something to Be/:

  Ingen dålig agitation, men nattstånden, förlegad, redan sedan länge genomskådad. — Jag fegade ur och strök denna del för säkerhets skull. —

  Antagen

  Hela argumentationen bygger på det grundläggande antagandet om en “huvudmotsättning”, om att samhället består av “makten” och “folket”. Vackert så, men då kan ju inte samtidigt “makten” vara livrädd för och fullkomligt styrd av “folket”. Det är en självmotsägelse. Den skall säga oss att det grundläggande antagandet är falskt och måste förkastas.

  Om vi lägger “huvudmotsättningen” åt sidan ser vi klarare. Är det inte rimligare att förklara beteendet, det sociala skeendet vi observerar, som resultatet av en gemensamt känd impuls, som beträffar både “makten” och “folket”?

  Like

 8. Tillägg så under Anders Leion /Freddy Marx Working Class Hero And Something to Be/:

  Refuserad — som förväntat —

  För att sammanfatta är det ingen dålig agitation, men nattstånden, förlegad, redan sedan länge genomskådad. Marxismen gäller inte, hjälper oss inte. Dialektiken är falsk, den rätta — den vetenskapliga! — modellen är i stället evolutionen.

  Like

 9. Till cmmk10 under Bitte Assarmo:

  Refuserad

  Om detta är kollektiv bestraffning, varför tillåter vi då företag och andra juridiska personer att agera och även bestraffas? Är det inte snarare fråga om en informell juridisk person, ett mordkollektiv, en solidarisk pakt?

  Vi skall inte använda extremvänsterns förgiftade terminologi.

  Like

 10. Till ichthyostega under Anders Leion:

  Refuserad

  Det är inte den allmänna rösträtten som sådan som förorsakar problemen, utan den totalitarism som säger att det nationella parlamentet har oinskränkt makt. Utan totalitarism, med en fungerande konstitution som står ovanför och utanför det nationella parlamentets makt, kan allmän rösträtt kanske fungera.

  Tyvärr är vi djupt indoktrinerade med det totalitära paradigm som säger oss att det nationella parlamentet skall och måste ha oinskränkt rätt.

  Like

 11. Under Patrik Engellau:

  Refuserad — Känns tryggt att veta var man har dem —

  “Arbetarklassens föräldrar drömde om att barnen skulle förkovra sin sociala ställning, få kultur, titlar, böcker, bildning och piano.”

  Här kommer vi mycket nära vår tids stora missförstånd. Arbetareklassen, och kanske även många av de liberala bildstormarna och socialistiska agitatorerna, föreställde sig, och föreställer sig uppenbarligen ännu i denna dag, att de kan ha kakan kvar sedan de redan har ätit upp den. De föreställer sig att det fungerande samhället skall står där och vänta på dem sedan de redan har rivit ned, defamerat, bränt upp och förstört det och stampat på resterna och pissat på dess grav.

  Man frågar sig hur man kan nära sådana fullkomligt vansinniga fantasier?

  Like

 12. Till Anders Lundin under Patrik Engellau:

  Refuserad

  Sverige valde redan för länge sedan SFI i stället för ärans och hjältarnas.

  Efter blott ett kvarts århundrade i utlandet låter jag numera, och skriver, som en utlänning, eftersom jag håller fast vid det modersmål jag lärde mig på sextiotalet. Det är knappt jag kan förstå er längre när jag besöker det gamla hemlandet.

  Men Israel och Grekland lyckade halvvägs återställa ett förlorat modersmål. Det är möjligt även för Sverige. Rent teoretiskt.

  Like

  • Baron Erik Hermelin var en förkämpe på det här området. Blev attackerad naturligtvis, men var ett genialiskt exemplar vad gällde språkförmåga och kunnighet inom olika språk.

   Erik Hermelin översatte flera persiska verk. Han placerades av sin oroade familj på dåvarande sinnessjukhus, i ett eget rum. Därifrån smet han ibland. Men utan detta institutionsboende som han tvingades till (pga alkoholism och slarvande med ekonomi, tror jag), så hade nog inte alla hans gedigna och vackra översättningar till svenska, av många gamla persiska poeters verk, kunnat ske.

   Like

   • Historisk information:

    Baron Erik Hermelin skrev ett mycket vackert, handskrivet, band, till dåvarande bibliotekarien vid Linköpings stiftsbibliotek, Greve Stenbock, som tack för att denne stiftsbibliotekarie greve Stenbock hade skrivit en positiv recension till baron Erik Hermelins bokutgivning.

    Baron Erik Hermelins mycket vackra handskrivna donationsbok, som skrevs som en tacksamhetens gåva till stiftsbibliotekarie greve Stenbock, omfattar följande verk (och består av över ca 500 handskrivna A4 sidor):

    Mahmud: “Mystikens Rosengård.”
    2 `Attar: “Persiska Dagar.”
    Bilpai: “En löjlig Råtta.”
    Firdausi: “Konungarnas Bok” I-V.

    Data om författarna/de persiska poeterna:
    1. Mahmud dog år 1320 A.D.
    2. Àttar föddes år 1120 A.D. (okänt dödsår.)
    3. Bilpai föddes ca 300 B.C.
    4. Firdausi dog år 1020 A.D.

    Like

    • Korr; (vet inte varför denna kopiering blev fel:)

     Mahmud: “Mystikens Rosengård.”
     2 `Attar: “Persiska Dagar.”
     Bilpai: “En löjlig Råtta.”
     Firdausi: “Konungarnas Bok” I-V.

     Like

      • Varför?

       …1. Mahmud: “Mystikens Rosengård.”
       …2. Àttar: “Persiska Dagar.”
       …3.Bilpai: “En löjlig Råtta.”
       …4.Firdausi: “Konungarnas Bok.” I – V.

       Like

       • Exempel på inledning till Mahmuds bok (dikt) “Mystikens Rosengård”:

        … I Guds, Den Barmhärtiges, Den Medlidsammes Namn:

        …1. I Hans Namn, som lärde själen tänka, och tänder hjärtats lampa med Livets Ljus!
        …2.Genom vars Nåd de två världarna upplystes, genom vars överflödande huldrikhet ur Adams stoft, en Rosengård spran upp!
        …3. Den Mäktige, som, i ett ögonblick, genom Sitt “Varde”, skapade de två tillvarelse-formerna.
        …4. När Hans Makts Ord andades på pennan kastades det tusen bilder ned på icke-varats skrivtavla.
        …5. Ur denna utandning framgick människans själ. Ur denna utandning framgick de två världarna.
        …6. I människan uppenbarades denna insikt och urskiljningsförmåga, varigenom hon varsnade alltings Principium, (födelse, ursprung.)

        Liked by 1 person

     • Baron Erik Hermelin ansåg som en av dåvarande norra Europas bästa översättare av persiska verk.

      (Han var nog något av ett geni. Både språkgeni och arbetsgeni…!)

      Like

 13. Till Anders Lundin under Patrik Engellau:

  Vaccinet producerar permanent just den del av viruset som ligger bakom de svåra symtomen, den allvarliga kärlsjukdomen. Endast en del smittade drabbas, men nu måste vi räkna alla vaccinerade till de smittade och räkna med att en liknande andel av dem drabbas av dessa svåra symtom.

  Den del av viruset som inte har så svåra följder är den del som inte är med i vaccinet.

  Like

 14. På GAB:

  A due diligence question: How many prospective vaccines were REJECTED during the accelerated testing phase? Or was it so that ALL vaccines somehow made it through? In that case, what can we say about the efficacy of the testing regime?

  Like

 15. Jag tycker som vanligt att ni pratar för lite om valutasystemet ;-) Så nu ska jag påminna om detta igen. Thomas Jefferson sa:

  “I believe that banking institutions are more dangerous to our liberties than standing armies,” Jefferson wrote. ” If the American people ever allow private banks to control the issue of their currency, first by inflation, then by deflation, the banks and corporations that will grow up around(these banks) will deprive the people of all property until their children wake up homeless on the continent their fathers conquered.”

  Liked by 2 people

Your comment -- Din kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.