Blattarna som byggde Sverige

⬛ Leif GW Persson leder en fortsättning på sin populära TV-serie om brott och kriminalitet på TV4. Den nya serien heter Blattarna som byggde Sverige1 Här är några slumpvis valda exempel som förtjänar att omtalas i denna TV-serie.

— Listan fylls på allteftersom ett bättre2 Sverige byggs. —

Dessa ”blattar” byggde ett bättre Sverige. Efter ett fullbordat rån förnedrade de sitt inhemska rånoffer genom att tvinga honom att låta dem pissa honom i munnen.

En ”blatte” byggde ett bättre Sverige på IKEA genom att oprovocerat mörda två inhemska medmänniskor för att de såg svenska ut.

Uppemot tio ”blattar” byggde ett bättre Sverige genom att misshandla en medmänniska med järnrör.

Denna ”blatte” byggde på egen hand ett bättre Sverige genom att slå ihjäl två medmänniskor med ett järnrör.

Denna ”blatte” byggde ett bättre Sverige genom att våldtaga en medmänniska. (Tack vare ”blattar” har Sverige bland de högsta frekvenserna av våldtäkt i hela världen. Enligt Dagens nyheter, en tabloid i Stockholm, kan var fjärde kvinna i Sverige räkna med ynnesten att bli våldtagen minst en gång under sin livstid. Tack för att ni bygger ett bättre Sverige!)

Dessa ”blattar” avslutade sitt rån, som omfattade allting offret hade med och på sig utom underbyxorna (kan offren vänligen välja Calvin Klein i fortsättningen!?), med att helt enkelt skära av örat på offret. Så bygger vi ett bättre Sverige, Leif GW Persson!

Här har vi två ”blattar” som byggde ett bättre Sverige genom att misshandla ett inhemskt barn för att det var svenskt.

En svensk dam tog om hand om en ”blatte” i sitt eget hem, varpå han byggde ett bättre Sverige genom att bryta nacken av henne som på en kyckling.

Här är två ”blattar” som slog ihjäl ett inhemskt barn som trodde att han var kompis med dem. Bara för att det var kul byggde de ett bättre Sverige.

Denna ”blatte” planerade och genomförde ett överlagt mord på ett blattebarn i skolan – ivrigt påhejad av sin fader.

Sedan för vi inte glömma den ”blatte” som använde en lastbil för att mörda medmänniskor som hade fräckheten att uppehålla sig på en gågata där ett bättre Sverige skulle byggas! En elvaårig flicka slets i flera delar när hon träffades av lastbilen.

Om vi stannar på Drottinggatan, så var det där den här ”blatten” tänkte bygga ett bättre Sverige genom att spränga ihjäl så många oskyldiga offer som möjligt.

Helt säkert kommer Leif GW Perssons nya TV-serie om brottslingar och kriminalitet på TV4 inte att behöva läggas ned på grund av att det finns för lite material! Här finns ett ymnighetshorn att ösa ur, ty det var ”blattarna” som byggde Sverige, och Sverige är ett stort land, en moralisk stormakt.

Bygget går vidare:

24/2/20: En tjuogåring jagades av ett stort gäng ”blattar” som bygger Sverige, slogs medvetslös med tillhygge, fick tänder utslagna. En annan knivhöggs i magen.

24/2/20: Inte bara Sverige byggs av ”blattar”. Hela Europa byggs av ”blattar”! En ”blatte” bygger sitt Spanien genom att råna en äldre dam, hugga henne med en sax i ansiktet, sparka henne och släpa henne på marken.

25/2/20: Ett exempel på en mycket vanlig byggnadsmetod hos våra kära ”blattar”: bilbranden. Ett tjugotal bilar brinner varje dag året om.

25/2/20: Ett knivstick i hjärtat är den metod denna ”blatte” valde för att bygga ett bättre Sverige. Men han misstänks för att vara pedofil och ha våldtagit barn också. Flitigt!


1. Ordet ”blatte” används här uteslutande som citat från TV4 och dess journalistiska alster där detta ord ingår. Det är inte en del av min vokabulär och eventuella emotionella eller pseudopolitiska tolkningar och reaktioner på ordet skall riktas åt och drabba TV4, inte mig.

2. Att bygga något är per definition att göra det bättre. Jag tillåter mig denna pleonasm.

One thought on “Blattarna som byggde Sverige

Your comment -- Din kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.